Vill du prova på vår ledarskapcoaching? Du bestämmer vad det handlar om! 1 digitalt tillfälle á 2 timmar, SEK 3 500 inkl. moms med Anna Eliasson Lundquist BOKA DIREKT!

Program

Executive program

Detta är ett ledarutvecklingsprogram (coachingprogram) för dig som är nyckelspelare eller kulturbärare i företag eller organisation och som vet med dig att du kan utveckla mycket mer av dig själv.

Du har viljan och nyfikenheten att anta personliga utmaningar och du vill ha stöd i att göra det. Du är modig nog att se dig själv i ögonen och du är beredd ge det mesta du kan för en sådan potentialutveckling! Du vet att du är en ledartyp och förstår vikten av alltid utvecklas vidare som förebild för andra.

Programmet pågår under ca 8-10 månader inkl. reflektionstid.

Det listade priset gäller standard-utformingen av programmet.
Du kan även välja ett Light-program om det passar dig bättre. Hör av dig till oss så kommer vi med ett förslag!

Executiveprogrammet

Kontakta oss gärna när du har frågor och funderingar!

Kontakta oss
anna-1

Anna Eliasson Lundquist

Priser

89 500

SEK EX MOMS PER MODUL

Intresseanmälan

Se fler program

Välj det program som talar till dig av det vi erbjuder:

Norrsken
arrow-left icon
arrow-right icon
quote-mark

Eva Kimborn Heivert

Business Unit Leader Sweden, Circle K

”STRATEGISKA AFFÄRSUTVECKLINGSPROGRAM för ledningsgrupper med fokus på individen är ett måste för att hantera dagens krav och utmanande affärsklimat.
Traditionella ledarskapsutbildningar som tar sikte på en mer teoretisk utbildning räcker inte.
Man måste gå in och arbeta med själen, med individen, på riktigt. Att man går in som en person och kommer ut som bättre och mer medveten version av sig själv. Det är då de verkliga resultaten kommer - för både organisationen och för individen.”

profil ikon
quote-mark

Camilla Palomeque Vela

Project Manager, Scania Group

”EXECUTIVE-programmet; Insiktsfullt. Utvecklande. Stärkande.
En väldigt lärorik och spännande resa i mötet med mig själv och med de som hjälpte mig på vägen.
Evigt tacksam! "

profil ikon
quote-mark

Biljana Savic Lundell

THORENGRUPPEN fastighetsutveckling

"Jag genomgick ett EXECUTIVE program då jag på den tiden var en nyckelspelare och kulturbärare på ett stort börsnoterat internationellt bolag. Programmet förändrade hela mitt yrkesliv och vad jag inte räknat med – också mitt privatliv. Jag hade redan en stark drivkraft i mig själv via självledarskapet, som jag fick med mig i bröstmjölken.
I programmet fick jag utveckla ett medvetet självledarskap. Det gav mig kraftfulla verktyg att påverka mitt liv och därmed min omgivning. Framgång genom andra och vidare ett förhållningssätt till andra människor som blev berikat med förståelse, tillit, kärlek och acceptans. Sista raden på resultaträkningen kom då av sig själv."

profil ikon
quote-mark

Per Silverbratt

Dir Network Sweden, Circle K

”Efter en hel del insikter i djupet av mig själv, känner jag att min potential vuxit och att mitt personliga varumärke stärkts. Härligt att uppleva detta som en vuxen ledare! Stort tack Kvinnokompetensen – nu fortsätter vi resan i vårt
STRATEGISKA AFFÄRSUTVECKLINGSPROGRAM för ledningsgrupp"

profil ikon
quote-mark

Linda Lyckman

Affärsutvecklingschef, Swedish Space Corporation

” Jag behövde inte ännu en traditionell ledarskapskurs. Mitt behov med EXECUTIVE-programmet var att gå in på djupet med vem jag är som person och ledare för att stå stark i mina nya, ibland tuffa, utmaningar. För att ta reda på detta togs jag på en fantastisk, och ibland utmanande, resa som gör att jag idag är betydligt mer medveten om mina svagheter och styrkor, och vad de faktiskt bottnar i. Dessa lärdomar gör att jag idag kan bygga vidare mitt ledarskap på ett mer grundat och insiktsfullt sätt, våga förlita mig på min inre kraft och därmed nå min fulla potential som ledare.”

profil ikon
quote-mark

Krister Sääv

ÄGARE/VD, BR&SA INTERNATIONAL AB

“ I EXECUTIVE-programmet hände det såååå mycket! Jag vet nu varför jag agerat undflyende och onödigt accepterande i många affärskritiska situationer. Jag har förstått att lämna prestige och flyktbeteende och istället blivit mjukare och mer förstående i mitt ledarskap men samtidigt mycket kraftfullare och tydligare. För framtiden ser jag framförallt vikten av att arbeta med blandade arbetsgrupper för att skapa den där magiska teamkänslan som jag så hett önskar!“

profil ikon
quote-mark

Måns Mannerfelt

AFFÄRSCOACH, KVINNOKOMPETENSEN

"Det ledarskap, som jag har som förebild, syftar till att åstadkomma en framgångsrik och holistisk företagskultur.
-Involvera, dela med dig av glädjen att förändra, det motiverar, det skapar laganda.
-Transparens. ärlighet varar längst, den skapar förtroendet. Låt verkligheten vara styrande , inte rädslan.
-Ansvarstagande, stå för dina ställningstaganden, dölj dig inte bakom regelverket. Din tro och moral är förebilden – den som ger dig din identitet.
-Kreativitet, bättre lyss till den sträng som brast än att aldrig spänna en båge! Din energi är själva livet .
Det är saligare att giva än att taga”

profil ikon
quote-mark

Camilla Fehrm

Stylist & Make-upartist, Expertcoach Kvinnokompetensen

"Att hitta sin personliga och bekväma look, det är innebörden i "Dressed for Success" för mig! "

profil ikon
quote-mark

Claes Meldgaard

Vice President Sales, KappAhl

Jag är stolt över att ha gått EXECUTIVE-programmet hos Kvinnokompetensen!
Det har varit en resa! Efteråt får man ihop helhetsperspektivet. Styrkan ligger i att bli utmanad och tvingas reflektera själv. Det får ta tid, reflekterandet är nyckeln till insikter och till att lösa problem. Det som ständigt kommer tillbaka till mig är "man läcker och sänder det man tänker" och det är viktigt att själv ta ansvar för detta. Har också lärt mig att möta kvinnor på ett icke-grabbigt sätt, blivit mer inkluderande och lyssnande. Programmet gav mig personlig auktoritet!

profil ikon
quote-mark
close icon Stäng
nlightz

Intresseanmälan

Ledarutvecklingsprogram