Vill du prova på vår ledarskapcoaching? Du bestämmer vad det handlar om! 1 digitalt tillfälle á 2 timmar, SEK 3 500 inkl. moms med Anna Eliasson Lundquist BOKA DIREKT!

iStock-596046320-(1)

Program

checkbox mark

Skräddarsydda ledarutvecklingsprogram för dig som har vilja och mod att utvecklas

checkbox mark

Syftar till att nå en bra balans mellan höger och vänster hjärna samt stärka både själ och ande

checkbox mark

Lönsamma för såväl individ som företag då ditt/ert affärsuppdrag alltid är i fokus. Och med en intern s.k. chefsponsor så kan ni lita på att ni får det resultat ni önskar

checkbox mark

Utvecklar det tillitsskapande ledarskapet och därmed balansen mellan driv, charm, innerlighet och ödmjukhet. Eftertraktade förmågor i vår tid.

iStock-1081572424

Programmen bygger på ca 2 mötestillfällen per månad (ca 2 timmar) under ca 4-5 månader (lightprogram) eller 8-10 månader (beroende på hur mycket som du har att arbeta med). Vi brukar träffas innan du signar på så att du får känna att det är rätt för dig.

Mötena utgår från våra lokaler på Bergsgatan 1 i Stockholm.  Alla möten sker i enlighet med din kalender – du kan önska dig tidiga morgontider, dagtider eller kvällstider. Vi har ett samordningsteam som koordinerar för bekvämlighetens skull.

Din s.k. chefssponsor ger dig inför uppstart ett inspel att ta med in i programmet. I denna ges sponsorns syn på dina styrkor och vad du skulle kunna utveckla för att chefen resp. ditt företag skall tycka att det är lönsamt. Han/hon är sedan med på avstämning i mitten och vid avslut (om han/hon vill förstås). Dessa avstämning under programmets gång utvecklar även chefen, vilket ger mervärde till kulturutvecklingen i organisationen.

iStock-173002248

Behöver du hjälp med att sälja in programmet till en sponsor i ditt företag?

Våra ledarutvecklingsprogram är:

  • Skräddarsydda för dig som har vilja och mod att utvecklas
  • Syftar till nå en bra balans mellan höger och vänster hjärna (pitch till din chef)
  • Lönsamma för såväl individ som företag då ditt affärsuppdrag (konsultchefens uppdrag) alltid är i fokus (pitch till din chef)
  • Utvecklar balansen mellan driv, charm, innerlighet och ödmjukhet….eftertraktade förmågor i vår tid!

Programmen bygger på ca 2 mötestillfällen per månad (ca 2 timmar) under ca 4-5 månader eller 8-10 månader (beroende på hur mycket som du har att arbeta med).  Vi träffas innan du signar på så att du får känna att det är rätt för dig): Mötena utgår från våra lokaler på Bergsgatan 1 i Stockholm. 

Alla möten i enlighet med din kalender (du kan önska dig tidiga morgontider, dagtider eller kvällstider). Vi har ett samordningsteam som koordinerar för bekvämlighetens skull. Din sponsor ( chefen) ger dig inför uppstart ett inspel att ta med in i programmet ( ger sin syn på dina styrkor och vad du skulle kunna utveckla för att chefen resp. ditt företag skall tycka att det är lönsamt) och han/hon är sedan med på avstämning i mitten och vid avslut (om han/hon vill förstås). Dessa avstämning under programmets gång utvecklar även chefen…. (Alltså en pitch till)

Se priser

Enklast är att vi skickar dig ett konkret upplägg när du bedömt på vilken tids-och prisnivå som vi skall hålla oss till.

Vill du veta mer om våra ledarutvecklingsprogram?

Vi hjälper dig gärna att bena ut vad som är bäst för dig och detta gör vi kostnadsfritt!

Kontakta oss
anna-1